@Benihatırla bakarmısın?????????

q

bak senin durumundayım bende.testlerin nasıl?.onlar lenf bezi olmayabilir.ultrasonda baktırdın mı??benim kasık dizarkası koltuk altı boyun hatta alt karın bile lenf bezi tarlası gibi...yüzlerce var.

Cevaplar

yok baktirmadim da bu saydiklarin aynen var bende ve doktor pozitiflestigimi ima etti..zaten lenf bezleri hep o bolgeler ve sismesi antikor urettigi anlamina geliyo..sonuc int sitesi acilmadi bakamadim..

benihatirla

bak ben en son gittiğim ultrasoncu bunların lenf bezi olmadığını cilt altı bezeleri olduğunu söyledi.ultrasonda lenf bezleri şiş ama çok fazla değil..boyunda 4-5 tane köprücük kemiğinde filan..kasıklarda var biraz..ama elimi attığımda birsürü geliyor elime yüzlerce.diğer arkadaşlarımınkine baktım onlardada böyle..mesela ayağında mantar filan varmı egzama tarzı

q

Beyler selam. Benim de boynumda cok sayida reaktif lenf nodu var ve buyuklukler ust sinirda. Ozelde ultrasonla teyit edildi. 87 elisa 116 duzen vidas duo negatifim var. Yani buna sebep kesin hiv demeyin. @benihatirla sonucunu ben de bekliyorum. Icini ferah tut.

Gambit

@q senin testler nasil?

Gambit

kardesim cok agriyolar bacaklar bilhassa ve q'nun soyledigi yerler ve ishal de var..8gun oldu gecmiyo..bi de stres yapmiyoken basladi bunlar..Allah razi olsun ayrica soyledikleriniz icin..

benihatirla

Iliskin korunmasiz miydi? Bir de ankarada misin?

Gambit

benim en son 50. gün negatif....partneriminde 60. gün negatif

q

evet ankaradayim,korunmasizdi malesef..

benihatirla

@benihatırla sonuç çıkmadı mı?

mrhasta

aslinda cikti ama netten sonuc sayfasina ulasilamoyo..su an 48 saattir uykusuzum bu gece de uyuyamazsam artik sabah bakcam..

benihatirla

iyi haberlerini bekliyoruz dostum.

mrhasta

@benihatirla inanıyorumki birşey çıkmayacak dostum. Farklı bir nedeni olmalı bu yaşadıklarının. Seninleyiz .

Hayatiminkorkusu

dostum cok tesekkur ederim.

benihatirla
Cevap yaz | Soru Sor