Elisa 42 den sonra Pozitif Olan var mı?

boraistanbul3458

3.Nesil Elisa testinde 42 günden sonra pozitifeşen vaka var mı? Hivveaids dekiler 45 nci güne güvenin diyorlar 90 da teyit diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?

Cevaplar

Kardesim ben 46. Gun hiv ag ab ye baktim 0 16 negatif 83. Gunde eliza testi yaptim anti hiv 0.17 negatif geldi ama inan bana hivun butun belirtilerini yasadim halsizlik hala devam ediyo vucudumu ates basiyo felan lenf bezinde buyumeler yani inan bana hayatimda hic yasamadigim 83 gun tm dedim ama burda biri cikip dr. Enfeksiyon diye biri bagisikligi zayif insanlarda antikor gec oluyor felan diyor ne bilim nasil istir yav hivden olmeyiz ama kesin stresten oluruz.

Korkularim

Test olmana gerek yok negatif çıkacak sın. 10. Günde test olsan 10. Yıl da test olsan negatif çıkacak sın. Türkiye nin en ünlü profesörü ne gitsen en meşhur hastanesinede gitsen test olsan negatif çıkacak sın .

Yalnızadamm

45 ten sonra anca kemoterapi alan hastalar için değişiklik olur onun harici hiç bir ilaç vs sonucu değiştirmez

Sorucevap077

Yanlızadam ve sorucevap kardrslerim madem oyle burda daki doktor yani oyle diyo kendine neden oyle yazdiki somucta bu cocuk oyuncagi degilki hayati mesele benim mide agrim vardi ultrasyonda sans eseri dalak buyumesi varmis yarin sabah tomografiye giricem bakalim ne cikicak. Bende 45 ten sonraki her hangi bir testin guvrnilir oldugunu biliyorum (kaynak pozitif yasam ve kirmizi kurdale oyle drmistiler)

Korkularim

Ben ironi yaptım kardeşim dalak büyümesi önemli bir belirtidir peşini bırakma ama testler de çıkmaz benim fikrim i sorarsan.

Yalnızadamm

Yani dalak buyumesinin hivle alaksi olabilirmi yanlizadam

Korkularim

Dalak büyümesi hiv le ilgili değil hiv bağışıklıkla belirti verir her şeyi bağlamayın ona atıyorum ateş yapar iştah lenf bezi şişmesi bunlar mikrop olduğuna dair olur yani bağışıklık dalak şişmesi bağışıklık alakası Yok kardeşim

Sorucevap077

hiv yok sende

lonelyplanetef
Cevap yaz | Soru Sor