HIV - AIDS

Galil35

Arkadaşlar ilkez bir hata yapıp bir hayat kadınıyla birlikte oldum, bu 3 gün önce oldu. İlişki vajinal yoldan sadece 5 dk sürdü. Kadının hasta olduğunu bilmiyorum. Bu ilkte benim HIV virüsünü kapma olasılığım nedir arkadaşlar allah rızası için yardımcı olun çok pişmanım.

Cevaplar

Korunmalı mıydı ilişkin?

QSS

Hayr değildi

Galil35

Sana tavsiyem önce sakin ol, hemen test yaptırma. Çünkü erken dönemde alacağın sonuç doğru olmayacaktır. Bu virüsün pencere dönemi var ve artık günümüz teknolojisi ile aylardan haftalara indirildi. 21. günden sonra COMBO testi olabilirsin.

QSS

Ayrıca internetten belirti okuyup kendinde belirti ararsan, bizim gibi sonu olmayam bir bok çukuruna düşersin aylarca yıllarca fobik yaşarsın.

QSS

Bu COMBO testine güvenebilirmym ben çok takıntılı bir insanım.

Galil35

Evet aynen Öyle okudukça okudukça yıkıldım. 1 gündür uyuyamıyorum

Galil35

Güvenmelisin, sonra da 3. ayda bir daha yaptırarak defteri kapatmalısın. Bak sen takıntılısın tamam kabul, ama bu sitede herkes kafayı çizmiş durumda ben 4 test oldum 3 seneden fazla geçti ilişkimin üzerinden hala kafa gidik. Sakın benim gibi bizim gibi olma. Rica ediyorum...

QSS

Tahmini aşağı yukarı ücretleri ne olur bu testlerin.?

Galil35

İlk öğrendğm an bu kadr kötü hissetmedim ama internette bir çözüm bulurum edasıyla baktığımda. Beni içine çekti bir an olsun unutamıyorum

Galil35

sorun takıntılı olmanda belki de

Lila
Cevap yaz | Soru Sor