Offf offf dostlar

Sivaslı

22 32 50 64 70 80 100.gun testler var kapatmistim bu dil ve agiz ici aft agrilar beni delirtecekk !

Cevaplar

Aga senın doktor sana ne diyor bu konuda ? Başka bir cinsel hastalık bulaş olabirmi ?

SS666

@sivaslı özeldemi oldun aga sen , Hangi testleri yaptırdın baştan sona kadar ??

SS666

İnsh oyledir be regnum dostum cok fazla sigara kahve evet baktiricam hersey yine :( SSS6 ben 22.gun hiv duo ultra 32 50 64. Gunler ozel Hastanede aboot arthitech ile combo 70 80 100.gunlerdr devlette 4.nesiller oldum

Sivaslı

Valla ne yalan söyleyeyim, Ben kapattım falan diyorum da yok aga, sabah kalkar kalkmaz aklımda. Ne bu siteden vazgeçebiliyorum, ne aklımdan hiv i çıkartabiliyorum. Araştırmayayım diyorum olmuyor amk.

Sergio

Sergio h.g naptin kacinci gundesin? Var dostum o lenf degil sislik o

Sivaslı

H.b kanka 152.günümdeyim. aga kafami kurcalayan Zona. 90.gün negatif diyorum kurcalamayayım diyorum olmuyor. Hivveaids.net giriyorum orda biri var ilişkisinden 2 ay sonra Zona geçirmiş karın bölgesinden. Zona dan 4 ay sonra tanı almış. Aga bende ilişkiden 1 hafta sonra aynı bölgeden Zona geçirdim. Aklıma geldikçe dengesizlesiyorum. 5 ay oldu 5 au sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyor. Yatasıya kadar. En çok kendimden korkmaya başladım. Arasira atak geliyor tüm kontrolünü kaybediyorum.

Sergio

Aga Zona stresten cıkmış olsaydı şimdi tekrar çıkardı. Su 5 aydır yaşadığım stresi ömrüm boyunca yasamadim.

Sergio

Regdum ilişkiden 1 hafta sonra çıkan Zona hiv ile iliskilimidir ? Ve Zona cinsel yol ile bulaşır mı ? 90.gün Antihiv yeterli mi ? Ben testimdende emin degilim Devlet Hastanesi 3.nesil 4.nesil mi bilmiyorum ?

Sergio

Mavi lab da en ucuz test ne kadar beyler?

SS666

Benimde aklıma pcr geliyor. Hic antikordu antijendi uğraşmayacaksın, varsa var yoksa yok. Diğer türlü kendimide biliyorum ömür billah aklımdan çıkmayacak. Hep bu korkuyla yaşayacağım.

Sergio

Sergio kanka 5.aydasin kesin sonucu alsana gidip test olup sonra ne stress kalir ne baska birsey kanka be bende 130.gunde olucam haftaya haftaici ve bitircem söz verdim artik burayada girmicem

Sivaslı

Sivasli sen burun akıntısı için alerji testi oldun mu ?

blade07

Yok dostum daha olmadim butun sorun oda olabilir alerjiler cunku burun akiyor geniz ve agizda yarada cikarabiliyor

Sivaslı

Benimde aklıma geliyor son bir test diye de cesaret edemedim henüz, Aslında şart koymuştum kendime 150.gün son testi olup çıkarsa çıkar diyede. Yapamadım kanka. Bakalım bu gidişle 180 nı görcem. Yaptır kanka sonra cidden uğrama buraya ,yardım için dahi girme. Burasıda insani fobiklige sürüklüyor.

Sergio

Regdum haklısın ama ben çocukken şu çiçeği geçirdim. Ayrıca kadında zona yoktu. Ve nedense hiv pozitifler veya bu islerin içinde olanlar geçirmiş. Sivaslinin escord bile zona geçirmiş. Genelde yaşlı kişilerde görülüyormuş ben daha 26 yaşındayım. Ben bi tane daha test yaptıracağım bu gidişle.

Sergio

Umarım öyledir regdum. Biraz cesaretimi toplayayım ilk işim test yaptirmak olacak. Malum stresi ağır. Kani ver sonuc beklerken 4 saat omurden ömür gidiyor.

Sergio

Valla aynen dediğin gibi ilaç konusu hariç. Ilaç kullanmıyorum. Ve hiv den de şüphelenmiyordum. Zona çıktıktan sonra şüphelenmeye başladım. Hatta hiv aklimin ucundan bile geçmedi. Zona çıktı bi haber okudum Zona hiv in ilk belirtisi olabilir diye. Ve şuan buradayım.

Sergio

Beyler mavi lab da Test olan varmı 95 ve sonrasında???

SS666

95 sonrasi laba para bayilmaya gerek yok devlette ol

Sivaslı

Aynen regdum olacağım ve InsAllah bisey çıkmaz.

Sergio

Aradım yine yarın ıcın randevu aldım soyledım 97. Gün diye bana Hiv duo yapıcaz dediler 250 TL bende okey dedım.. Devlet yaptırsam onlarda yaptırsam fark ne???

SS666

Arkadasim ben daha yolun basindayim 3. Gunum icim. Icimi. Kemiriyor ama senin bitmis kapanmis inan bosuna panik yapiyorsun. Agizda aft ve yaralarin cikmasinin hivle inan alakasi yok. Ben seninin yarisi agzimda aft ve yara vardir. Bunun bavirsak haslaliklari veya romatizmal etkisi ok buyuk. Bende ikiside mevcut ondan bikiyorum. Bence bir gastroentrologa birde romataloji bolume gorun bosuna bu testi yapip kendini uzme

Supheliizmir

Sivaslı ağız içi aft için hangi bölüme gittim dostum ? Çünkü 100 günden fazladır çözülmesi ilginç çünkü bir bölüme giderdim doktor ilaç verir geçmezse başka bölüme yonlendirir sonra da artık iş çözülmezse biyopsi yapılır olay çözülür yani niye bunca gündür hala sorunla yaşıyorsun şaşıyorum yada doktorlar nasıl bişey yapmaz ki ?

cop3434

Bunu doktorlarin bilmesi cok zor ancak b12 viyaminden kaynakliysa kanda cikiyor. Diget sebeblerin cogu icin uzmanlik gerekiyor

Supheliizmir

Ben hive odaklandigim İcin pek baktiramadim Acikcasi bir kere kbb gittim birsey yok dedi yolladi ama benim bu sikayetlerim 3 haftadir var burun akintim bitti sayilir nadir akiyor acikcasi simdide agiz ici yaralar basladi sicak birsey icince zonkluyor kulagima agrisi vuruyor en iyi ihtimal stress diye dusunuyorum bakalim haftaya haftaici son bir test daha olucam 140.gun olacak sanirim temiz ciktigi anda agzim isterse parcalansin umrumda degil.

Sivaslı
Cevap yaz | Soru Sor