cümleten merhaba arkadaslar. iliskiden 2 ay sonra fibromiyalji tanısı aldım. vücudumda ağrımayan yerim yok anlayacağınız ve bu hastalığın 2 nedeni varmış; 1.hiv, 2.yoğun stres. oldukça yoğun stres yaşadım bu süreçte. sizce ne yapayım? testler yeterli mi? ben 45.gün hiv rna, 46.gün combo, 70,77,100,120 elisa ve son olarak 145 combo test oldum. hepsi negatif geldi.

Cevap ( 5 )

  1. erayfobi
    5 yıl önce

    ben başından beri söylüyorum bu fibromiyaljiyi. Stresten olabiliyormuş. Lenf bezlerinde hassasiyet ve yaygın ağrı vs. oluyor. Tanıyı doktor mu koydu sen mi öyle olduğunu düşünüyorsun? Benim de panik atak geçirdikten sonra benzer şeyler başladı. Test olma daha artık kapat, bak stresten vücuduna neler yapmışsın..

  2. aptalsaptal
    5 yıl önce

    dostum fizyoterapist koydu tanıyı ben böyle manyak bişey görmedim. boynum omuzlarım sırtım bacaklarım kaskatı. ayrıca anormal bağırsak hareketleri de eşlik ediyor. inşallah strestendir yedim bitirdim resmen kendimi 5 aydır.

  3. erayfobi
    5 yıl önce

    bağırsak problemleri huzursuz bağırsak sendromu (IBS) bende panik ataktan sonra başladı geçti hemen şükür. Sonra işte heryerde ağrı başladı yavaş yavaş azalıyor ama geçmedi. Sakinleştikçe geçecek emin ol. Sakinleş ve belki biraz fizik tedavi. Ben de sorunumun bu oldugunu düşünüyorum 2 aydı kaskatıyım. Yorgunum.. Konuyu kapatmaya karar verdim artık yoksa geçmeyecek..

  4. aptalsaptal
    5 yıl önce

    tam kapatacam bu 6 aycı barzolara gidiyor aklım. bi bitmediler yediler ömrümüzü

  5. Caresiz10
    5 yıl önce

    Aynısı bendede oluyodu hatta bacaklarım morariyor GB oluyordu lensler sisince taş GB oluyodu hiv le bağlantısı ne

Cevap yazmak için yapınız.