Arkadaşlar abiler ben bu siteye 6 ay önce üye oldum bundan 10 15 yıl önce bir ilişki 6 yıl 3 yıl ve 1 sene ve 6 buçuk ay önce bir ilişki yaşadım. Önceki ilişkilerim daha fazla riskliydi 6 buçuk ay önceliyse oraldı. Ve ben hem önceki ilişkilerinden 10 15, 6, 3, 1 yıl ve son ilişkimdem 43 gün, 2 ay, 3 ay, 4 buçuk ay ve en sonda 6 ay sonra antı hıv elisa testleri oldum devlet ve şehir hastensin de. Ve rabnime şükürler olsun ki hepsinden negatif aldım. Önceki ilişkilerindeki belirtileri hatırlamıyorum ama son ilişkimdem 4 ay sonra tam belirti görmeye başladım. Ve en sonda 6. Ayda test oldum ve doktorum 4 ayda bence kapatabilirsin dedi ve son 6. Ayda olduğum testten sonrada zaten bişey çıkmicak deyip yaptı ve illakı yakaladı bence kapatabilirsin dedi ama ben belirti hissediyor gibiyim ve ben artık kapatıyorum sizlerde son bir kez danışıyıö dedim artık bitti dimi...

Cevap ( 19 )

  1. Hukukcuu
    5 yıl önce

    Evet kapa artık ve bundan sonra tek esli olmaya gayret göster ya da korun çünkü fobikligin tekrar başlamasın içini rahat tutucak şekilde ilişkine bak sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim

  2. chester
    5 yıl önce

    Bende yazın test oldum ve ayağımda siğil çıktı. Siğil çıkmasının sebebi de hiv virüsü olabileceği yazıyor internette. Sen de negatif almışsın belirti yaşıyorsun , ben de negatif almışım belirti yaşıyorum.. Çok kafana takarsan üzülürsün , iştahın kesilir bağışıklık sistemin düşer ve bu yüzden de hasta olursun. Sonra da forumlara ben hasta oldum öksürüyorum , sürekli osuruyorum internette bunlar hiv belirtisi yazıyor diye konu açarsın böyle.. Takma kafaya ''negatif'' sonuç almışsın. Ben de artık kafaya takmıyorum bıraktım forumdakilere yardımcı oluyorum..

  3. Glopska
    5 yıl önce

    Allah razı olsun teşekkür ederim...

  4. chester
    5 yıl önce

    Dikkat et kendine bir daha bu boku yeme :)

  5. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Yav bu ne mevzu 80 den sonra dönmüş koeunmalı? E ben de korundum ne yani şimdi ben de mi riskliyim

  6. chester
    5 yıl önce

    Yanlış yere yazdım dostum :D

  7. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Mevzu burda dönyo dye bura yazdım :)

  8. chester
    5 yıl önce

    Ya 80 gün bekleyen adam 10 gün daha bekleyemeyecek mi hocam. Parası olan bir adamın 5 kuruşu laf etmesi gibi bir şey bu. Ben sizin yerinizde olsam 90. gün eliza mı olurum negatif sonucumu alırım akşama da partimi verirdim..

  9. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Valla ben 45 de alsam akşamına deli gibi parti yapcam

  10. chester
    5 yıl önce

    Yer mekan söyle kutlayalım bro :D

  11. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Bro kapadokyadayım gel buyur misafir edeyim seni kader arkadaşı olduk hepinizle zaten jhonny walker black label ya da blue label parlatırız panorama manzarada ;)

  12. chester
    5 yıl önce

    Takip ediyor olucam usta seni :D Umarım iyi sonuç alırsın dostum..

  13. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Teşekkür ederim chester yav ilişkim korunmalı oral ve vajinal 24 28 35 kemilum vb den negatif 40 eliza negatif. Şimdi 45 de mi yapayım ne edeyim bilmyorum. Bulunduğum yerde tek bu testler var malesef. Ben de işim gereği şehir dışına çıkamyorum ne bok yicem belli değil

  14. chester
    5 yıl önce

    Dostum ben her halükarda 90. ve üzeri günlerden yanayım.. Şimdi mesela 45'de negatif alsam yeter yazdın ve 45'de Allah izin verirse inşallah negatif alırsın. Sonrasında bir hastalık geçirdiğinde grip , nezle , lenf bezlerinde şişme ya da bunlardan birisini vs.. geçirdiğinde bu sefer kendine soracaksın ki acaba 90. gün mü olsam ben hiv miyim acaba diye için içini yer. Demek istediğimi anlamışsındır dostum. Senin iyiliğini geleceğini düşündüğüm için ileriye dönük konuşuyorum seninle. Tabi yine de karar senin dostum benim..

  15. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Bro valla geçen grip tarzı bişey oldum babam hasta biraz. İşte acile gittim antibiyodtik vs verdi eliza da oldum orda tabi bişey çıkmadı. Kardeşim geçen sene bu korkuya kapılmış bana anlatmadı. Ona dedim ulan böle böle abi korunduysan nye problem edyon sal gitsin dedi ama işte korku göte bela

  16. chester
    5 yıl önce

    Evet öyle.. O yüzden 90. gün eliza ol ve konuyu kapat dostum.. Yoksa 45. günden sonra hasta olursun tekrar test olmak istersin kanına yazık olur. Düşün ben cesaretimi toplayıp 2 sene sonra test oldum ve negatif aldım sen çok cesaretlisin iyi bir şey bu. 90 Kafidir..

  17. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    90 a kadar ne bok yicem bilemyorum nasıl beklenir artık..

  18. chester
    5 yıl önce

    Ben de öyle diyodum ama 2 yıl bekledim 2 yılllll.. Bence sen de bekleyebilirsin. Kaç yıl ömrün geçmiş hızlıca koyar mı sana 90 gün be kendine gel.. Ne gibi belirtiler yaşadın dostum ??

  19. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Bro valla belirti yaşamadım böyle tam olarak. Yani elimde bi su kabarcığı çıktı. Ama gündüz çıkıyor gece uyurken yok sadece uyandığımda şişmeye başlyor. Bi de üst dudakta irmik şeklnde şeyler var fakat onlar önceden de var gbi bilmyorum. Boğaz ağrısı vs babam hastaydı bana da bulaştı sanırsam öyle tuhaf bi belirti sezmedim.

Cevap yazmak için yapınız.