Merhaba, yaşadığım ilk korunmasız ilişkiden buyana 10. günüm . 5. Günde başlayan yoğun halsizlik gittikçe şiddetleniyor ardından geçen 5 günde artan ve inmeyen ateş, Boğaz’da halen yutkunurken acı hissi, Lenflerde şişme iştahsızlıktan dolayı kilo kaybı , gece terlemeleri , vücuttaki o kırgınlık ve penis üzerinde çıkan yara. Testler için Beklemek can sıkıyor bir yandan da o partner hala hayatında. Bir şey de anlatamıyorsun kimseye. Napmalı sizce ?

Cevap ( 3 )

  1. Başlangıç
    4 yıl önce

    Yaşadıklarını strese bağlı bence,pcr yeterli gün sayısına gelmişsin.testini yaptır rahatla,belirtilerin yok olduğunu göreceksin,partner derken?

  2. Bahtiyar25
    4 yıl önce

    Penis üzerinde benimde kahverengi benek gibi yara vardı temastan hemen sonra oluştu sonra kayboldu 55.gün hiv Duo ultra negatif aldım senin yaran nasıldı kardeşim

  3. @Başlangıç Partnerim aynı zamanda uzun süreli bir kız arkadaşım. Bilmiyorum yani @Bahtiyar Dostum benim yaram 5. Gün oluştu . 5. Güne kadar bi kızarıklık vardı sadece. Yara ise baş kısmında değil deri soyulmuş altı görünüyor gibi küçük birşey. Yani sivilce gibi birşey değil. Bu arada yutkunma sorunum halen devam ediyor ama artık daha dinçim.

Cevap yazmak için yapınız.