Arkadaşlar ben 56. günde elisa’dan negatif aldım. Ancak kafamı şu kurcaladı: guatr hastasıysam(olma ihtimalim var doktor bir ay sonra gelmemi istedi) bu test sonuçlarını etkiler mi?

Cevap ( 3 )

  1. Kruvazör
    4 yıl önce

    etkılemez.bu cok agır bagısıklık sıstemı rahatsızlıgı olanlar ve kanser hastlarında bıle dr hook .dr handsfıeld antıkor olusumu gecıkmesı sadece teorıde var dıyor.yanı teorıde bunlar antıkoru gec uretebılırler ama pratıkte kanser hastaları veya kanser tedavısı olanlarda bıle bu surelerden sonra antıkor gecıkmesı ımkansıza yakın.sadece pep te bu sureler sarkıyorkı o da senı ılgılendırmıyor bu durumda

  2. yardımettt
    4 yıl önce

    Teşekkürler. Zaten düşündüm atıyorum guatr’ım olsa bile bunun sebebi hiv ise o zaman testlerde çıkması gerekir. Cevabın için teşekkür ediyorum dostum!

  3. Kruvazör
    4 yıl önce

    hiv testleri dünyadakı en hassas bırkac testten biri.antıbıyotıktır guatrdır vırttır zırttır bunlar testlerı etkılemez.ve evet eger senın belırtın varsa ,belırtılerının baslamasından en gec 1 hafta sonra antıkor testı pozıtıf olur.cunku ars semptomları vırus vucuda gırdıgı ıcın degıl vucut antıkor uretmeye basladıgı ıcın ortaya cıkar ve en gec 1 haftadan sonra butun testler pozıtıf olur.

Cevap yazmak için yapınız.