Arkadaşlar selam... 14. gün HIV DUO ULTRA VİDAS ve PCR testim negatif 28. Gün HIV DUO ULTRA VİDAS testim negatif Son testimi sizce ne zaman olmalı ve konuyu katmalıyım.. 42-50-60-90 bir sürü tarih var kafam karışıyor. Ve yine VİDAS mı olayım yoksa ELİSA tarzı mı? sizin öneri ve tecrübelerinzden yararlanmak istiyorum...

Cevap ( 11 )

  1. Testin dönmez ama 90 teyit

  2. i am simyaci
    4 yıl önce

    ruh halin nasıl çok kötümüsün? Bak ysptırdığın testler çok güzel..dönmez merak etme..asıl soru şu 42 de kapatabilcekmisin?sen 90 görmeden rahatlamıyacaksın sanırım..sana tavsiyem 42 de ve 90 da normal antıhiv testi olman yeterli..

  3. yesilyurt27
    4 yıl önce

    I am simyacı.kardes bu anti hiv kemulas ve benzeri hem.abtikor hem antijene mi bakıyor

  4. i am simyaci
    4 yıl önce

    Yeşilyurt kardeşim kemilümineseans kullanılan yöntemin adı..hastanenin kullandığı makina ve kite göre değişir..eğitim araştırma hastanesiyse 4 nesil olma ihtimali yüksek..

  5. yesilyurt27
    4 yıl önce

    Yok ozel hastane doktor a sordum daha erken test var mi sonuç alabileceğim dedim gerek yok dedi 3. Ay gel kontrol edelim dedi lap personeli ni sordum artık personel bilgili mi ezbere mi konuştu bilmiyorum ozel olduğu için emin olamadım personel son teknoloji sağlık bakanlığı nın istediği cihaz hem antikor hem antijen dedi değerleriniz temiz dedi sıkıntı yapmayın dedi bu konuda titiz iz dedi açıkçası

  6. i am simyaci
    4 yıl önce

    ozmn hiç şüphen olmasın..ag-ab birlikte bakılmıştır.gün olarak da ideal günlerde olmuşsun..90 na kadar dayanamazsan 42 de bi ol istersen..

  7. kamikaze123
    4 yıl önce

    abi biraz daha rahatım... ama komple aklımdan atmak istiyorum. Gerçekten çok moral veriyorsun Allah razı olsun...

  8. Rsz
    4 yıl önce

    Kamikaze test olmana gerek yok. Vücudunda ne olursa olsun bu tür sayfalara girme , testin yüzde yüz buna İnan...

  9. @rsz 28. Gün hiv duo vidas kesin mi

  10. Rsz
    4 yıl önce

    Kesin... vidas olmasa , 4. Jenerasyon olsa bile yüzde 98, vidas yüzde yüz. Korkaklığı bırak kafandan atamıyorsan siteye girme. Gidip teste para falan da verme.

  11. Rsz
    4 yıl önce

    90 teyit ya da rahatlamak için yaptır diyenlere de kulak asma. 42. Diyen Amerikalı proflar bile 4-5 gün ihtiyatlı davranıyordur.

Cevap yazmak için yapınız.