Arkadaşlar bu gün 88. günümdeyim aylardır birşey yoktu yara bere türünden şu son 1-2 haftadır dudakta uçuk tarzı sivilce gibi birşey çıktı kollarımda deri altında kırmızı noktalar oluştu ..VDRL TESTİM Negatiff ..Başka bir cinsel hastalık veya başka birşey kapmış olabilirmiyim ..?? Cinsel yolla bulaşlarda bu sürede belirtiye rastlanırmı veya bu tarz belirtiler vermı ___ Simyacı Saygılarla... Bilgisi olan arkadaşlar bir el atsınn ....

Cevap ( 6 )

  1. SS666
    4 yıl önce

    ALLAH kimseye muhtaç etmesin.. Ne lan bu böyle birbirimize yardımımız dokunmucaksa neye giriyoruz bu siteye biz....

  2. hösün4680
    4 yıl önce

    @SS666 Fark ettin mi bilemem ama belirti yaşayanların bir çoğu bu olayı araştırdıktan ve takıntı hale getirdikten sonra yaşıyor. Benimde 60. Gün negatifim var sonra araştırmaya başladım 75. Günden sonra yaşamadığım birşey kalmadı . Oyasa ki hiv in bir belirtisi yok tanı alanların çoğu şans eseri öğreniyor. Sana şöyle bir örnek vereyim benim yakın bir arkadaşım var sana ne oldu böyle felan konudan bahsettim o da 5 ay önde şüpheli ilişkisi olmuş gitmiş araştırmış yaşamadığı belirti kalmamış dayanamadı test oldu negatif aldı. Şu belirtilere takılma kafandan hivi sil at bak gör belirtilerin zamanla nasıl geçiyor.

  3. SS666
    4 yıl önce

    @hösün Doktorlar yuksek ates falan diye döküntü yaşıyanlar var falan diyoo bende anlamadım ... hesapladım 90 günü geçmişim ben ..Takıldıgım nokta bildigim kadarıyla ilk 1-2 ay belirti veriyor ???

  4. hösün4680
    4 yıl önce

    Belirti verirse en geç 4 hafta çok çok nadir durumlarda 6 haftaya kadar uzuyor. O da dediğin gibi yüksek ateş olarak gösteriyor. Ama bazende hiç bir belirti göstermiyor. Bizim kafamız en ufak şeyde hemen hiv e gittiği için her zaman çıkan ufak bir sivilceyi bile ona yoruyoruz.

  5. hösün4680
    4 yıl önce

    Sen 50. Günler de de test olmuştun zaten o testin bile fazlasıyla yeterli ki yanılmıyorsam 80. Gümlerde de taksillettin yani. Burda milletin canı burnunda millet 42 den negatif alabilmek için gün sayıyor o yüzden dolayı kimse cevap vermiyor. Ha eğer sende 20. Günlerde felan olsan haklısın yani. Birazda empati yap kendini onların yerine koy.

  6. SS666
    4 yıl önce

    Haklısınız beyler Baş tacısınız .. Olmadık şeyler olunca korkuyor insan valla ...

Cevap yazmak için yapınız.